Hyr kajak och SUP

Lida friluftsgård

Senast uppdaterad: 2020-05-11

Beskrivning
Gör helgutflykten till ett äventyr! Nu öppnar vi kajak & SUP-uthyrning på Lida. Upptäck naturen från vattnet och paddla med hela familjen! 
Från och med den 1 maj öppnar uthyrningen av kajak och SUP på Lida. En rofylld men samtidigt spännande aktivitet som ger er chans att uppleva Lida från vattnet. Ta er ut på sjön och upptäck omgivningen, kanske hittar ni bäverhyddorna på andra sidan sjön?
Vi har kajaker som passar alla nivåer, även små barn kan följa med på turen.
Boka och betala smidigt online, du får en bokningsbekräftelse som du visar upp när du kommer till oss.
Vill ni hyra kajaker för föreningen, skolklassen eller andra kalaset och vill kombinera med mat, övernattning och andra aktiviteter? Skicka ett mejl till Lida Värdshus för att få en offert, vardshuset@lida.nu.

HITTA HIT

Från pendeltågstationen i Tullinge går buss 721 till Lida Friluftsgård.Med bil svänger du av väg 226 vid Botkyrka Hantverksby in på Västerhaningevägen. I denna korsning och resten av vägen är det skyltat till Lida Friluftsgård.
Tider

Öppettider: 1/5–13/9 mån–sön 10–16.

Kostnad

Pris från 250 kr, se hemsida för mer info

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen