Improviserad barnteater

Sagogrottan

Senast uppdaterad: 2020-02-05

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Vi spelar  improviserad barnteater sedan 2012, där barnen är med och bestämmer vad som händer i historien. Fart, fläkt, skratt och djupa tankar utlovas!

Citat från de som sett oss:
Cilla (5 år) efter föreställningen : Skärpning, man kan inte köpa kompisar, tur att du ändrade dig i slutet o bad om förlåt. 

Caroline (mamma till Karl 6 år): Tredje gången vi är här, lika roligt varje gång. Ni ser verkligen barnen och deras behov.

Georg (4 år):  Jag har önskat mig att få gå hit i födelsedagspresent.

Mats (farfar till Vera 5 år): Familjär och mysig stämning, förra gången vi gick så spelade Vera upp det vi sett hemma efteråt. 

Vi spelar ca  1 h o 15 min med kort paus. Det finns möjlighet att fika till självkostnadspris före och i pausen och i pausen får barnen också pröva peruker o hattar om de vill. 

HITTA HIT

Tunnelbana till St Eriksplan eller Odenplan och sedan en kort promenad, eller pendeltåg till Odenplan och promenad. Oftast går det att parkera längs Odengatan.
Ni hämtar ut bokade biljetter 10 min före föreställningen.
Kostnad

Pris: vuxna 100 kr. barn 80 kr, barn under 3 år gratis. Obs! Vi tar bara Swish eller kontanter.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordNej
  • Hiss och ramperNej
  • RestaurangNej
  • KaféJa
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Nu har många museer och kulturarrangörer öppnat upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med härliga aktiviteter att göra ute i naturen.

Till toppen