Jul- och nyår på Siggesta

Siggesta Gård

Senast uppdaterad: 2019-12-03

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Njut av semestern på landet tillsammans med familjen. På Siggesta Gård erbjuder vi vacker natur, riktigt  lyxigt boende och många aktiviteter som passar alla åldrar.

Siggesta Gård är ett barnvänligt och hemtrevligt hotell, vår fantastiska miljö passar både för er med spring i benen och er som vill ta det lugnt. Här finns roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar. Våra stora familjerum har 3-4 bäddar och är vackert inredda med familjen i åtanke.

Julafton på Siggesta med boende och frukost
Fira en magisk julafton på Siggesta Gård med boende en natt inlusive frukost. Passa på att lägga till vårt fina julbord i nästa steg.

Fira in det nya året på Siggesta
Vi dukar upp en härlig sharingmiddag på våra stora bord i matsalen och tänder brasan. Efter middagen är Loungen öppen med bar och musik. Det går bra att ta med både hunden och barnen såklart - vi tänker att Nyår är en familjefest och att alla skall trivas. Raketerna lämnar vi hemma och i stället tänder vi eldkorgar och marschaller på hela gården. Sov även i våra vackra hotellrum och starta 2020 med en härlig frukost och en långpromenad i på vackra Siggesta.
Kostnad

Pris: från 2 500 kr för hela familjen.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen