JumpFamily

JumpYard Barkarby

Senast uppdaterad: 2020-04-23

Beskrivning
JumpYard följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi vill verkligen göra så rätt vi kan i dessa tider. Det gör vi genom att ha öppet varje dag och erbjuda möjligheter till ett roligt sätt att motionera. JumpYard Trampolinpark anses inte tillhöra kategorin allmän sammankomst eller officiell tillställning, vi har dock ändå valt att begränsa antalet hoppare per timme till 50 st, i enlighet  med rekommendationerna. Det ger varje hoppare i snitt 30-40 ”egna” kvm att hoppa på.

Ta med hela familjen och hoppa en timme till ett rabatterat pris! På JumpYard har hela familjen garanterat kul. Se farsan kämpa i foam pit och morsan dominera i vår JumpWall.

JumpFamily gäller fyra hoppare i en timme för 450 kr, samma pris på helger som vardagar.

Observera att ni måste ha med er minst en förälder för att räknas som familj och det får vara max två hoppare över 18 år. Är ni fler än fyra i familjen för ni göra en extra bokning för fler som vill följa med.
Tider

Öppettider: mån–fre 10–21, lör–sön 9–21.

Kostnad

Pris: Fyra hoppare i en timme för 450 kr. Obs! Minst en förälder, max 2 pers. över 18 år. Är ni fler än fyra i familjen måste ni boka extra plats.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng skojiga tips som är aktuella just nu. Ha så roligt!

Till toppen