JumpTime

JumpYard Barkarby

Senast uppdaterad: 2020-04-23

Beskrivning
JumpYard följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi vill verkligen göra så rätt vi kan i dessa tider. Det gör vi genom att ha öppet varje dag och erbjuda möjligheter till ett roligt sätt att motionera. JumpYard Trampolinpark anses inte tillhöra kategorin allmän sammankomst eller officiell tillställning, vi har dock ändå valt att begränsa antalet hoppare per timme till 50 st, i enlighet  med rekommendationerna. Det ger varje hoppare i snitt 30-40 ”egna” kvm att hoppa på.

Studsa runt mellan trampolinerna eller utmana dig själv i foam pit eller på Ninjabanan. Vår park är 4000 m2 stor! Kör en timmes hoppning i parken inklusive fotbollsplan och gym. Kasta dig ut i foam pit och ta ett par varv i Ninjabanan.

På vår Main Court kan du hoppa från trampolin till trampolin 40 meter i sträck, kanske för första gången dunka en basketboll på riktigt, eller varför inte lära dig något nytt och landa mjukt i foam pit under tiden du gör det. Vissa hinder i Ninjabanan går fort, andra kräver att hela kroppen är i harmoni. Många spontanmatcher spelas på dodgeboll och fotbollsplanen.

Hopptiden startar varje hel timme, ta med hänglås och tänk på att vi är kontantfria.

Tider

Öppettider: mån–fre 10–21, lör–sön 9–21.

Kostnad

Pris: 150 kr/timme, efterföljande timme 100 kr. Lovfria skoldagar mån-tors 125 kr/timme, efterföljande timme 100 kr.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng skojiga tips som är aktuella just nu. Ha så roligt!

Till toppen