Kul läsning från Barn i stan
Tävlingar
Publicerat 22 April 2021 11:24

Yalla mjau! Lär känna kattspionerna på Rosengård

Har du också undrat vad katten du såg i hörnet av den där gatan gjorde? Den som såg ut som att den gömde sig lite och tjuvlyssnade? Vi har svaret! I den nya boken Man lever bara nio gånger får du lära känna Samira och Pälsa, kattspionerna på Rosengård. Här får du tjuvkika på illustrationer från boken, se en trailer och chansen att tävla om ett eget exemplar! 


tävling

Lös vårt finn fem fel och var med och tävla om bok, affisch, tatueringar och ett alldeles eget spionförstoringsglas! Ringa in felen, ta en bild av din lösning och maila till info@wahlstroms.se. Vinnaren meddelas via mail 25 maj.

mer pyssel

När vädret pendlar och man inte får träffa kompisar hur man vill kan det vara skönt att ladda upp med pyssel och målarbilder. Här kan du ladda hem gratis målarbilder, korsord och ett roligt kattbingo för att underhålla kattälskande barn.

LADDA NED FINN FEM FEL OCH KATTBINGO HÄR

LADDA NED MÅLARBILDER HÄR

Om boken

I Man lever bara nio gånger av författaren Anja Gatu får du lära känna den lilla katten Samira Karlsson som just har flyttat med sin familj till Rosengård. Allt är nytt och ovant. Snart träffar hon Pälsa, en cool och charmig katt som tar henne till spännande platser, som vattenlekplatsen och kattkaféet och till och med en boxningsklubb. Med Pälsa vågar hon allt. Men inte i sin vildaste fantasi hade Samira Karlsson kunnat ana att hon och Pälsa skulle bli hemliga agenter och ägna sig åt farliga uppdrag. När några kaninungar försvinner och råttor börjar härja sätts alla djur i området på prov. 


Illustration: Anna Nilsson

se trailer

Man lever bara nio gånger innehåller mängder av detaljrika och roliga illustrationer av Anna Nilsson. Här kan du kika på en finfin trailer till boken!

 

 

Hela denna sida är ett samarbete med B. Wahlströms och Norstedts Förlagsgrupp. Läs om hur Norstedts förlagsgrupp använder dina personuppgifter i deras integritetspolicy och användarvillkor för nyhetsbrev.


Till toppen