Kompani Giraff: Kiseldalen

CirkusMania

Senast uppdaterad: 2020-01-14

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
En cirkusutflykt till ett obekant landskap där saker har minnen och kan tämjas! Två jonglörer möts i gränslandet mellan dröm och verklighet. Föremål vaknar till liv och tiden går fortare än vanligt. Med fötter som kastar och fångar sätts magiska kedjereaktioner igång. I ett flöde av rytmiska finurligheter och akrobatiska experiment förvandlas omgivningen till ett skruvat spel. Vi lämnar det som har varit och det som ska bli och bjuder in till Kiseldalen.  

Kompani Giraff är ett Stockholmsbaserat samtida cirkuskompani som drivs av passionen till konstformerna cirkus och magi. Kompani Giraffs vision är att skapa konstnärligt kvalitativa och engagerande cirkusföreställningar för barn och unga vuxna i Stockholm stad och län, övriga Sverige och internationellt.

Tid och plats:

Lördag 8 februari Kl 13.00
Haninge kulturhus Poseidons torg 8, Handen 

Fredag 14 februari Kl 09.30 och kl 11.00
Fylkingen Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm 

Längd:

3o min 

Publik: 

Barnföreställning (3–9 år)

 Språk:
Inget tal
Tider

När: följer ordinarie öppettider.

Kostnad

Pris Haninge kulturhus 8/2: 60 kr inkl. serviceavgift 10 kr. Pris Fylkingen 14/2: Förskolor: 50 kr/barn, Övrig publik: gratis, begränsat antal -först till kvarn. Kontakta sandra@dansistan.se för bokning

Info
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen