https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2021/10/FR2.jpg

Ett frö i rymden bjuder på magi för hela familjen

Undervattensäventyr, lysande jättemaneter och en tutande cykelfisk – Marionetteaterns föreställning Ett frö i rymden bjuder på allt och lite till. Barn i stan begav sig till Kulturhuset Stadsteaterns Lilla scenen och fick en unik scenupplevelse!

Om du varit och sett någon av Marionetteaterns tidigare föreställningar är du kanske van vid en nerskalad och mer intim scenupplevelse? Teatern har vanligtvis sin hemvist på en mindre scen ett par våningar upp i Kulturhuset Stadsteatern på Sergels torg, men när de nu intar Lilla Scenen på entréplan skruvar de upp volymen! Här möts vi av både jättemaneter och ett stort träd som slagit rötterna i scengolvet. Barn i stan är fascinerade från första stund! 

den var delikat!

Helmer, 6 år. 

Ett frö i rymden är en poetisk och underfundig föreställning där publiken får bekanta sig med några av de märkliga varelser som lever i och runt det magiska trädet. Här bor bland annat en blixtsnabb ekorre, en färgsprakande fågel och en spretig figur som samlar trädets frukter. Men så kommer den ostoppbara maskinen och plötsligt är varelsernas magiska plats hotad… 

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2021/10/FR3.jpeg
En nöjd Helmer bekantar sig med ensemblen!

I Marionetteaterns förställning finns alltid något nytt att upptäcka. Där en spännande eller humoristisk händelse tar slut tar en annan vid – allt i ett lagom tempo där alla kan hänga med.

Annonser: