https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2021/10/Mamma-Mu1.jpg

Klappa i takt när Mamma Mu bygger en koja!

Mamma Mu står i hagen och ser på medan barnen bygger en koja i det stora trädet på ängen. Hon bestämmer sig, hon ska minsann också bygga en koja! Kråkan är skeptisk, men det stoppar inte Mamma Mu. Barn i stan kan inte låta bli att klappa med när Teater Pero, med helt nyskriven musik, sång och teater väcker liv i Jujja Wieslander och Sven Nordqvists älskade barnbok!

Teater Pero har intagit Teaterverket Sveas lokaler på Sveavägen och bjuder in publiken till en minst sagt svängig teaterupplevelse. Det är få som inte har läst åtminstone en av Mamma Mu-böckerna, men vi kan garantera att så här har ni aldrig fått höra historien om när den kaxiga kon bygger en koja.

Kråkan var väldigt rolig när han grät!

Love, 8 år

Ensemblen, som består av Ulf Eriksson, Baura L Magnúsdóttir och Magnus Lundblad, är husband, dansare och berättare när de gestaltar den viljestarka kon och hennes, ja låt oss säga, inte alltid så positiva följeslagare Kråkan. Den helt nya musiken inte bara framförs, utan är även skriven av skådespelaren och musikern Ulf Eriksson. Barn i stan är övertygade om att flera av de svängiga låtarna kommer stanna kvar i både barnens och de vuxnas huvuden efter showen.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2021/10/Mamma-Mu2.jpg
Fotograf: Jonas Jörneberg

Mamma Mu bygger en koja är en teater- och musikföreställning för alla er som vill kombinera en rivig musikupplevelse med skojig teater. Barn i stan kunde inte låta bli att både sjunga, klappa och dansa med!

Se ett smakprov ur föreställningen

Annonser: