https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/02/Asterix_Zlatan-e1675262023635.jpg

Tävla om biljetter till filmen Asterix & Obelix: I Drakens rike samt Asterix-spel!

Nu kan du och en vän vinna biljetter till filmen Asterix & Obelix: I Drakens rike där Zlatan Ibrahimović spelar en av rollerna. I förstapriset ingår även ett spel och en t-shirt.

Publicerad: februari 2023. Tävlingen är avslutad.

Om filmen

Kejsarinnan av Drakens rike har just fängslats efter en statskupp som uppviglades av Ding Tsin Qin, en förrädisk prins. Med hjälp av den feniciska köpmannen och hennes trogna livvakt Mai Wei, flyr kejsarinnans enda dotter, prinsessan Tju Si, till Gallien. Hon måste be om hjälp av de två tappra krigsveteranerna: Asterix och Obelix, utrustade med övermänsklig styrka tack vare sin magiska dryck. Våra två oskiljaktiga hjältar följer med prinsessan för att rädda hennes mamma och befria hennes land. Därmed börjar en stor resa och ett ännu större äventyr. Men Caesar och hans mäktiga armé, som törstar efter en ny erövring, är också på väg mot Drakens rike.

Filmen är tillåten från 7 år.

Om spelet Asterix & Obelix XXXL – The Ram from Hibernia

Följ med Asterix och Obelix i en helt ny berättelse i … Hibernia! Utforska det här galna actionäventyret i lokalt samarbetsläge för upp till 4 spelare!

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/02/Asterix_spelet.png

Tävla

Fråga: Vilken roll gör Zlatan i denna film?

1 – Asterix

X – Antivirus

2 – Obelix

Mejla ditt svar samt dina kontaktuppgifter, inklusive postadress, till tavling@barnistan.se senast söndag 12 februari 2023. Vinnare dras 13 februari. Vinnaren kontaktas via mail i början av vecka 7.