Cykeläventyr för hela familjen i Kungsberget

Skidbackarna har förvandlats till härliga cykelleder som passar lika bra för nybörjaren som den erfarna cyklisten – perfekt för hela familjen med andra ord.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/04/Cykling_KB-06-e1684926624804.jpg

Men cykling är inte allt vad en sommar i Kungsberget har att erbjuda. Här finns även padelbana, vandringsleder, beachvolleyboll- och basketplan, samt mysiga utflyktsmål i närområdet. Ta chansen och upplev en aktiv sommarsemester med familjen.

Läs mer och boka här!

Cross country genom naturen

Vill ni uppleva naturen från cykelsadeln? Eller är ni ute efter ett träningspass? I Kungsberget hittar du flera cross country-leder i olika svårighetsgrader och längder som tar dig runt berget genom vacker natur.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/04/Kungsberget-cykel-23-Juni-ny-cross.jpg

Mysiga familjeboenden

Modern och fullt utrustad lägenhet eller mysig och hemtrevlig stuga? I Kungsberget finns båda två. Oavsett vilket boende ni väljer har ni alltid hela aktivitetsutbudet precis utanför dörren.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/04/bokasommar_kb_startpuff.jpg

Närhet till naturen

Med korta avstånd till Gävle, Uppsala och Stockholm är Kungsberget en favorit hos många. 2021 gjordes en storsatsning på ledcykling och med två starka somrar bakom oss siktar vi på en ännu bättre sommar 2023. Välkommen!

Upptäck sommaren på Kungsberget – läs mer här!