Laserdome Täby

Sportiga platser

Senast uppdaterad: 2020-04-23

Tider

Öppettider: mån–sön 10–20.

Beskrivning
Angående coronaviruset: covid-19
Vi på Laserdome  Täby följer kontinuerligt den rådande situationen och vi har därför skärpt våra restriktioner ytterligare. Läs mer om detta här!

Med 40 västar och en spännande arena garanterar vi er en upplevelse utöver det vanliga, följ med på en av världens mest beroendeframkallande och adrenalinalstrande aktiviteter för gammal som ung. Inför spelet får ni en genomgång av hur spelet går till.

Ta på dig utrustningen som en jacka och knäpp fast framtill, enkelt och bekvämt för alla åldrar och storlekar. När spelledaren skickar in er på arenan gäller det att gömma sig, när alla väl är inne drar spelet igång och det tar tio sekunder innan du kan skjuta, nu börjar allvaret! I en rökfylld arena med musik som får adrenalinet att rusa, jagar ni era motståndare genom mörka gångar på de olika våningarna. Uppgiften är enkel skjut så många motståndare som möjligt men se upp, du vill inte skjuta dina medspelare.

Spelet passar som sagt alla, oavsett om ni är ett företag som vill stärka er lagkänsla, ett barnkalas som vill fira en födelsedag eller bara ett gäng kompisar som är ute efter en rolig aktivitet.
Kostnad

Pris: vuxna 80–180 kr, barn 80–180 kr, helgpris 149 kr för tre spel.

Info
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen