LasseMaja och Hamletmysteriet

Göta Lejon

Senast uppdaterad: 2019-10-24

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Lasse och Maja har tagit ledigt ifrån detektivbyrån för att hjälpa museichefen Barbro att sätta upp Hamlet. När repetitionerna pågår som bäst inför kvällens premiär frågar de Barbro om inte prästen kan få spela vålnaden. Snabbt måste prästen sätta sig in i handlingen och med hjälp av alla skådespelarna få hela pjäsen förklarad för sig. Mitt i allt detta upptäcker de plötsligt att kungakronan har försvunnit. Vem har tagit den? Med hjälp av publiken måste detektivduon nu, innan ridån går ner, ta reda på vem som lagt beslag på den åtråvärda kronan.

Missa inte LasseMaja och Hamletmysteriet – en klurig föreställning som räknar med att publiken har gnuggat geniknölarna ordentligt!

Hösten 2018 hade pjäsen ”LasseMaja och Hamletmysteriet”, av regissören Jonna Nordenskiöld och LasseMajas upphovsman Martin Widmark, urpremiär på Dramaten i Stockholm. Nu efter en kanonvår inför utsålda hus på Sveriges nationalscen besöker pjäsen 13 städer i Sverige under hösten 2019 för att landa tre dagar i Stockholm i jul! 

LasseMaja och Hamletmysteriet är ett samarbete mellan Dramaten och Blixten & Co.

HITTA HIT

Tunnelbanans gröna linje, station Medborgarplatsen samt flertalet stadsbussar.  Gångavstånd från Slussen.
Kostnad

Pris: 198-595 kr.

Info
Karta

på gång just nu

Här kommer några av redaktionens favoriter som man inte får missa!

Till toppen