Lek och bus-kurs - Free-Jumping Academy (från 6 år)

BOUNCE

Senast uppdaterad: 2019-11-11

Beskrivning
Vill du hoppa och ha kul? Då är BOUNCE Free-jumping Academy något för dig. På kursen hoppar vi och har kul på våra olika aktiviteter samtidigt som vi förbättrar kroppskontroll och motorik.

Fokus för Free-jumping Academy är att ha kul samtidigt som vi rör på oss tillsammans. Grupperna består av max 15 deltagare.

Under kursen kör vi free-jump games, dodgeball, x-park, hopp och trix i vår BIG BAG och freerunning/parkour. Free-jumping kursen är helt enkelt en kurs för dig som vill testa lite av allt och ha KUL med oss på BOUNCE och dina kurskompisar.

HITTA HIT

Kör mot Kungens Kurva och IKEA, BOUNCE ligger bredvid Heron City på Månskärsvägen 1. Parkeringsplatser finns precis utanför.BOUNCE erbjuder ca 60 parkeringsplatser direkt utanför entrén. P-skiva behövs och gäller endast i två timmar. Tyvärr kan vi inte ändra på detta i dagsläget. Har man ärende även i Heron City så finns det också kostnadsfria goda parkeringsmöjligheter där. Kom ihåg p-skiva även där.
Tider

Se hemsidan för kommande kursstarter.

Kostnad

I priset ingår BOUNCE-strumpor. Kursdeltagarna hoppar dessutom gratis på BOUNCE alla helg/lovfria vardagar under de åtta veckor kursen pågår.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen