Lill-Skansenteatern

Skansen

Senast uppdaterad: 2019-04-29

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Lill-Skansenteatern ger föreställningar fyra gånger dagligen helger i maj och september och alla dagar juni-augusti.  Kl 11 och 12 på Lill-Skansen och kl 14 och 15 tillsammans med Vandringsorkestern på Bollnästorget respektive Galejan.

Lill-Skansenteatern – alla får vara med
Vi inbjuder till en interaktiv teaterform där publiken får vara med på scen. Allt är välrepeterat och inarbetat, utom just publikens reaktioner och förslag. Barnen är den viktigaste ingrediensen i denna typ av teaterform som kommer från lusten att berätta, fantisera och att leka. Vi försöker utgå från barns sätt att leka, deras sätt att hålla en distans till leken, med svängningar in och ur den, utan att göra avkall på den historia vi berättar.

Vandringsorkestern
Med hela Skansen som spelplats vandrar denna välljudande orkester och spelar för stor som liten! Önska gärna någon låt på vägen, eller passa på och sjung med oss. På Galejan och Bollnästorget möter Lill-Skansenteaterns ensemble upp, och bjuder på välkända klassiska visor och sånger.

HITTA HIT

Buss 67, spårvagn 7, färja från Slussen
Tider

Öppettider: 1–30/9 mån–fre stängt, lör–sön 11–15.

Kostnad

Entré: vuxna 140–220 kr, barn 4–15 år 60 kr, barn 0–3 år gratis.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen