Lyxigt påskmys på landet nära stan

Siggesta Gård

Senast uppdaterad: 2020-03-19

Beskrivning
Staycation – en kort resa för mycket upplevelser! Ett lantligt boutiquehotell med fina familjerum, djur, aktiviteter, god mat och mycket mer. Bo 3 betala för 2.

Påsklov med utomhuskul!
Boka rum på påsklovet med 30% rabatt

Lyxigt mys och frisk luft ett stenkast från storstan. Testa på äventyrsgolf , fotbollsgolf, discgolf och skogshinderbanan tillsammans med familjen. Promenera längs träsktrollstigen, odla vårlökar i kruka och ta med hem  eller köp korv i delin och grilla själv. 
Använd koden PÅSKLOV när du bokar för att få rabatten. 

På Siggesta Gård erbjuder vi vacker natur, riktigt  lyxigt boende och många aktiviteter som passar alla åldrar. Vad sägs om en promenad längst Träsktrollens stig för de riktigt små eller varför inte utmana varandra i Skogshinderbanan? Missa inte heller att hälsa på våra snälla alpackor, getterna och våra höns och avsluta med en värmande middag gjord på lokala råvaror i restaurangen. 
Kostnad

Se hemsida för prisuppgifter

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen