Lyxigt hotellmys på landet nära stan

Siggesta Gård

Senast uppdaterad: 2020-05-04

Beskrivning
Staycation – en kort resa för mycket upplevelser! Ett lantligt boutiquehotell med fina familjerum, djur, aktiviteter, god mat och mycket mer. Bo 3 nätter betala för 2.

Lyxigt mys och frisk luft ett stenkast från storstan. Testa på äventyrsgolf , fotbollsgolf, discgolf och skogshinderbanan tillsammans med familjen. Promenera längs träsktrollstigen, odla vårlökar i kruka och ta med hem  eller köp korv i delin och grilla själv. 

På Siggesta Gård erbjuder vi vacker natur, riktigt lyxigt boende och många aktiviteter som passar alla åldrar. Vad sägs om en promenad längst Träsktrollens stig för de riktigt små eller varför inte utmana varandra i Skogshinderbanan? Missa inte heller att hälsa på våra snälla alpackor, getterna och våra höns och avsluta med en värmande middag gjord på lokala råvaror i restaurangen. 
Kostnad

Se hemsida för prisuppgifter

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen