Barn i stans bloggiga blogg
Bloggigt
Publicerat 21 Mars 2018 08:00

Magisk söndag på Häringe slott den 20 maj

Barn i stan och Bonnier Carlsen bjuder in till en magisk söndag på Häringe slott den 20 maj. Välkommen till en heldag i läsningens tecken ute på vackra Häringe slott med anor från 1600-talet! Martin Widmark och Helena Willis är på plats och håller i kluriga deckarknep. Delta i Vallebyspelen och testa alltifrån baklängeshoppning till hundlopp. Beppe Singer visar sina spruttigaste och kladdigaste experiment. I Marguerites sovrum blir det högläsning med Josefine Sundström som läser ur sina Sagasagor. För att inte glömma Beppes och Martin Widmarks show i slottsparken. Dessutom blir det bokförsäljning hela dagen till finfina priser.

PRAKTISK INFORMATION OM DAGEN
När: 20 maj kl. 9.30–12 eller kl. 13.30–16.
Var: Häringe slott i Västerhaninge.
Passar: barn mellan 5 och 9 år.

HELT GRATIS – SÅ BOKA BUMS!
Denna fina dag är helt gratis för Barn i stans läsare. Obs! Begränsat antal platser. Måste förbokas.

ANMÄL ER HÄR för besök den 20 maj kl. 9.30–12!  Obs! FULLBOKAT.

VÄNTELISTA besök den 20 maj kl. 9.30–12.


ANMÄL ER HÄR för besök den 20 maj kl. 13.30–16! Obs! FULLBOKAT.

VÄNTELISTA besök den 20 maj kl. 13.30–16. 


MAT OCH DRYCK 
Slottet serverar brunch mellan klockan 11 och 15. Obs! Viktigt att förboka brunchen innan. För mer info, priser och bokning klicka här!
Det kommer även att finnas enklare mat (korv med bröd) för försäljning ute i slottsparken.


HITTA TILL HÄRINGE SLOTT
Ta bokbussen till slottet! Det går en gratisbuss från Dramaten som tar er fram och tillbaka. Obs! Begränsat antal platser. Måste förbokas.

ANMÄL ER HÄR för plats i GRATISBUSSEN för besök den 20 maj kl. 9.30–12!  

VÄNTELISTA för plats i GRATISBUSSEN för besök den 20 maj kl. 9.30–12.


ANMÄL ER HÄR för plats i GRATISBUSSEN för besök den 20 maj kl. 13.30–16! 

​VÄNTELISTA för plats i GRATISBUSSEN för besök den 20 maj kl. 13.30–16.


Åka hit med en egen bil: Åk motorväg 73 mot Nynäshamn. Sväng av från motorvägen vid Tungelsta och Landfjärden. Det tar cirka 35 minuter att köra till Häringe slott från stan.

Åka hit med pendeltåg och buss: Ta pendeltåget till Västerhaninge och ta sedan buss 847 mot Ösmo till station Häringe grindar. Slottet ligger drygt 800 meter från grindarna.
  
Programledaren, författaren och experimentgurun Beppe Singer visar sina klurigaste och kladdigaste experiment. Delta i Vallebyspelen, som LasseMajas sommarlovsbok handlar om, tillsammans med Martin Widmark och Helena Willis.Välkomna in i Marguerites sovrum för en mysig sagostund! Författaren och programledaren Josefine Sundström tar er med på vardagsäventyr som alla kan känna igen sig i.


Häringe slott är öppet för alla och gjort för att njutas av. Under sommarlovet erbjuder Häringe slott extra bra priser på övernattning för hela familjen! Håll ögonen öppna – det händer mycket roligt på slottet i sommar! Läs mer på haringeslott.se.

 
Våfflor och godsaker! Häringe slott erbjuder mumsig barnvänlig brunch i slottets bibliotek. Obs! Viktigt att förboka brunchen.
Smyg in i det Övre gotiska rummet och känn tidens vingslag. Det gäller bara att hitta dit utan att göra munken arg …


Till toppen