Måla keramikfigurer med glasyrfärger!

The Creativity House

Senast uppdaterad: 2020-08-21

Beskrivning
OBS! Vi har öppet som vanligt  trots allt. Vi har en stor lokal så ni kan sitta vid eget bord med distans till andra kunder. VÄLKOMNA!

Till oss kan du komma tis-sön kl 10-17. Du får dekorera ett valfritt keramikföremål med glasyrfärger som sedan sätts i brännugn. Alla oavsett ålder och förkunskap är välkomna till oss! När du kommer börjar du med att välja vilket föremål du vill måla. .Föremålen du målar på är gjorda av formgjuten vit lera som har skröjbränts för att man ska kunna måla på dem.  Efter glasering och bränning blir ytan dock blank och slät. Det finns  olika föremål att välja mellan, både vanliga bruksföremål som muggar, tallrikar och skålar, men också t.ex. sparbössor, ramar och figuriner.
Keramik finns från 160 kr. Entréavgift 65 kr.

HITTA HIT

Kommunikationer: Blå eller grön T-banelinje till Fridhemsplan, uppgång Drottningholmsvägen. Buss 1, 3, 4, 62, 77, 91 och 94 passerar utanför vår butik.
 
Tider

Öppettider: tis–sön 10–17.

Kostnad

Från 225:-/person

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordNej
  • Hiss och ramperNej
  • KaféJa
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng tips skojiga tips för veckan! Välj mellan finfina utomhustips och skojiga aktiviteter att hitta på hemma. Ha så roligt!

Till toppen