Marabouparken

Konsthallar

Senast uppdaterad: 2021-04-09

Tider

Se hemsidan för öppettider.

Beskrivning
Marabouparken konsthall ligger i före detta kakaolaboratoriet i Marabouparken. Varannan söndag mellan kl 13 och kl 16 samt under lov är vår barn- och familjeverksamhet Monsterklubben öppen. Under ledning av erfarna pedagoger och konstnärer ges tillfälle att i workshopform prova på olika konstnärliga metoder, tekniker och material med inspiration från aktuell utställning eller skulpturparken. Från 6 år och uppåt. Pris: 50 kr/tillfälle. 

På grund av de skärpta restriktionerna gällande covid-19 är Monsterklubben tills vidare inställd. Passa under tiden på att kolla på Monster-TV, lyssna på Monsterpodden eller varför inte titta in på Monsterklubbens Facebook och kika på allt fint som skapats under tidigare Monsterklubbar!

Monster-TV

Monsterpodden

Monsterklubbens Facebooksida

HITTA HIT

Tunnelbana blå linje från t-centralen mot Hjulsta. Stig av vid Sundbybergs Centrum. Ca 10 min gångväg. För andra sätt att ta sig hit, se vår hemsida.
Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng tips skojiga tips för veckan! Välj mellan finfina utomhustips och skojiga aktiviteter att hitta på hemma. Ha så roligt!

Till toppen