Medelhavsmuseet

Museum

Senast uppdaterad: 2020-07-07

Tider

Öppettider: tis–fre 11–20, lör–sön 11–17.

Beskrivning
Världen är tillfälligt stängd men du behöver inte resa långt för att få en glimt av den. Från och med 3 juni öppnar vi åter upp dörrarna, med vissa
försiktighetsåtgärder.

Medelhavsmuseets öppettider 4 juni – 31 augusti 2020
Torsdag-söndag, kl. 11-17
Medelhavsmuseets hemsida

Möt kulturerna kring Medelhavet! Hör om myter, gudar, kejsare, arkeologer och mumier. Lär känna antika greker och romare. Följ med på vandring genom 7 000 år av Egyptens historia – genom öknen, längs Nilen, mellan pyramiderna, in i templet och ända ned i gravkammaren.

OBS! För tillfället tillhandahåller vi inga audioguider.  Alltid på museet! Audioguiden: Gravens hemlighet, där du möter barnen Merit & Bes och barnspåren: Bronsdolkens tid, med Hylas & Piras, Sfinxspåret, rita dig som en farao, och Bamsespåret, med Herkules tolv stordåd.

Restaurang Bagdad Café med utsikt över Slottet och Operan. I butiken finns mycket spännande direkt från Kairos och Istanbuls myllrande bazarer.

HITTA HIT

Buss 62 och 65 till Gustav Adolfs
Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Nu har många museer och kulturarrangörer öppnat upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med härliga aktiviteter att göra ute i naturen.

Till toppen