Barn i stans bloggiga blogg
Bloggigt
Publicerat 12 Juni 2018 10:47

5 midsommartips!

Det vankas sill, potatis och jordgubbar samt ett ivrigt googlande om väderstatus. Äta ute eller äta inne??? Dunjacka passar ju ändå finfint till sillen. Men känner man att dessa aktiviteter kanske inte är riktigt det man vill pyssla med en dag som denna, utan att det vore roligare att hitta på något utanför hemmets lugna vrå, så har vi här fem tips på midsommarfiranden i stan. 

MIDSOMMAR PÅ GÅLÖ HAVSBADFira midsommar vid havet med dans runt midsommarstången, pannkaksätartävling, dragkamp, fiskdamm, hoppborgar, fika och korv med mera. 
Läs mer här

FIRA MIDSOMMAR I HÅGELBYPARKENFira midsommarafton i Hågelbyparken med dans runt midsommarstången, blomsterkransar i håret och utmana familjen på 5-kamp i folkparkslekarna!  
Läs mer här!

FIRA MIDSOMMAR PÅ SKANSENUpplev ett klassiskt midsommarfirande på Skansen som pågår i dagarna tre. Bind egna kransar, dansa runt midsommarstången och ta del av folkmusik och folkdans. 
Läs mer här!

FIRA MIDSOMMAR PÅ TOREKÄLLBERGETTraditionellt midsommarfirande med dans kring midsommarstång, folkdans, karusell, lotterier, smakprov av Sorundatårta och barnteater.
Läs mer här!

MIDSOMMARFIRANDE PÅ GUNNES GÅRDFirar midsommar på vikingagården Gunnes gård med vikingatida stångresning och dans samt en liten marknad på gårdsplanen. 
Läs mer här!


Till toppen