Min första bio - sex tillfällen Kommande aktivitet

Dieselverkstaden

Senast uppdaterad: 2020-03-20

Beskrivning
”Min första bio” – sex tillfällen där Kulturhuset Dieselverkstaden i samarbete med Sacrebleu visar kvalitativ kortfilm med tillhörande workshop för barn sex månader – två år + en förälder.
Barn och föräldrar kommer introduceras till ett dussintals fina filmer och få förslag på aktiviteter, samtal och lek kring handling, färg, ljudeffekter med mera. Genom dessa pedagogiska verktyg uppmuntrar vi till ett aktivt förhållande gentemot tecknade filmer. Målet är att minska det passiva förhållandet mellan barnet och tecknad film.Sacrebleus kortfilmer presenterar nya landskap, originella berättelser, färgglada karaktärer, inspirerande teknik och grafik. De vill placera tecknat i en konstnärlig och pedagogisk miljö för att utveckla barns fantasivärld.Det är föräldrarna som väljer vilka filmer barnen ser!

HITTA HIT

Saltsjöbanan samt buss 150, 401, 403, 404-422, 491, 492, 496, 497. Hållplats/station: Sickla Bro och Sickla Station.
Tider

När: 9/4 kl. 13–13.45.

Kostnad

Pris: 180 kronor för ett barn och en vuxen per tillfälle

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen