Trampolinkurs - miniBounce för våra minsta hoppare

BOUNCE

Senast uppdaterad: 2019-09-23

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Nu är vi inne på tredje succéåret med våra terminsprogram för våra yngsta hoppare - miniBOUNCE - ett åtta veckors program som involverar massa roliga lekar, aktiviteter och övningar som är helt anpassade till barn.

Upplägget tillåter barnen förbättrar sin motorik tillsammans med balans och stryka samtidigt som de har en massa roligt. Allt sker i mindre grupper så att alla barn får full uppmärksamhet och vi kan säkerställa en hög säkerhet.

Det bästa av allt, deltagande i kursen ger fritt inträde på BOUNCE under lovfria vardagar mellan 10-18.

När: Kl 9.00 lördagar (8 veckor i rad, ej lov och helgdagar)

Kursstart den 19:e oktober
Vi har KOSTNADSFRIA prova-på-dagar:
Söndagen den 6/10 kl 10-11
Söndagen den 13/10 kl 10-11

HITTA HIT

Kör mot Kungens Kurva och IKEA, BOUNCE ligger bredvid Heron City på Månskärsvägen 1. Parkeringsplatser finns precis utanför.BOUNCE erbjuder ca 60 parkeringsplatser direkt utanför entrén. P-skiva behövs och gäller endast i två timmar. Tyvärr kan vi inte ändra på detta i dagsläget. Har man ärende även i Heron City så finns det också kostnadsfria goda parkeringsmöjligheter där. Kom ihåg p-skiva även där.
Kostnad

Kursavgift: 1500 SEK (8 ggr)

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • KaféJa
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen