Monas babysim

Monas Simskola

Senast uppdaterad: 2021-08-24

Beskrivning
I Babysim får du och ditt barn en härlig stund i varm bassäng och lugn miljö. I din trygga famn får barnet en lustfylld första upplevelse av vatten. Babysim är för barn mellan tre månader och två år och äger rum på Beckomberga simhall och Gåshaga, Lidingö.   

Tillsammans utforskar ni vattnet medan barnet utvecklas steg för steg. Barnet vänjer sig vid vatten på ett tryggt och lustfyllt sätt. Vi upprepar övningarna många gånger för att barnet ska känna igen sig och sång och lek är viktiga inslag. Babysim finns i tre steg utifrån ålder och vattenvana. 


Steg 1: Barnet vänjer sig vid vatten och övar på att flyta både på mage och rygg medan vi leker och sjunger. Från tre månaders ålder.
Steg 2: Barnet utvecklar förståelsen för vatten och övar mer på att flyta genom att vända från mage till rygg och tvärtom. Med lek och sång vänjer vi barnet vid stänk och vid att doppa huvudet.  Barnet bör ha viss vattenvana.
Steg 3: Här tar vi de första stegen mot att lära barnet att simma. Vi har även balansövningar för att förbereda barnet på att simma självständigt. Barnet är här något äldre och klarar sig själv med flythjälpmedel i vattnet. Föräldern är fortfarande med i vatt
Tider

Se hemsidan för kommande kursstarter.

Kostnad

Kursavgift: 1 800-2 600 kr, 8 tillfällen.

Info
Karta
Till toppen