https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2024/02/Vrak-barnvagnsvisning-1.jpg

Barnvagnsvisningar & familjeskoj på Vrak

Måndagarna på Vrak vigs åt föräldralediga med bebisar och småbarn. Starta dagen med gosiga havsdjur, gå på barnvagnsvisning och käka till 20% rabatt i caféet. På helgerna hålls familjevisningar för de lite äldre barnen. Dyk in på Vrak i vår!

Den här sidan är ett samarbete mellan Vrak och Barn i stan
Foton: Birgit Walsh, Erik Hagman & Lovisa Brämming

Ingen annanstans i världen finns så många bevarade vrak som i Östersjön. Utställningarna på Vrak tar dig med på en spännande tidsresa ned på havets botten. Nu är alla föräldralediga särskilt välkomna till Vrak på måndagarna mellan 10-12! I utställningen Resande man dekoreras rummet med mjukdjur och blir till en plats där bebisar och föräldrar kan mötas och mysa, krypa runt på en mjuk matta och upptäcka en fascinerande omgivning.

Klockan 11.30 blir det barnvagnsvisning i museet, med olika teman varje måndag. Här får både bebis, barnvagn och nyfikenheten följa med överallt! På Vrak kryper barnen fritt och får känna sig fram som de vill. Efter visningen erbjuds föräldralediga besökare dessutom 20% rabatt hos Mackverket på Vrak! Här går det även bra att värma barnmat.

Bra att veta