NYA DATUM: Mysteriet på Confidencen

Confidencen

Senast uppdaterad: 2020-03-23

Beskrivning
OBS! På grund av den rådande situationen med COVID-19 har föreställningarna flyttats fram till oktober. Läs mer på arrangörens hemsida. 

Vart har drottningkronan tagit vägen? I en musikalisk spökhistoria för hela familjen får vi möta drottning Lovisa Ulrika (som skulle ha fyllt trehundra år i år), hennes make Adolf Fredrik (han som föråt sig på semlor) och Carl Michael Bellman.

De reser med sina teatervänner, i form av spöken, till vår tid i jakten på den försvunna drottningkronan. Problemet är bara att de är rädda för… just det… spöken…!

I fokus står några av de historiska personer som skapat Confidencen, beträtt dess scen och njutit av musik och spektakel inom teaterns väggar. Musik av såväl Roman som Mozart, Händel och Bellman ramar in mysteriet som publiken får lösa tillsammans med spökena. Roligt, busigt och lite läskigt…

Regi: Stefan Marling
Manus: DivineOpera och Stefan Marling

HITTA HIT

Confidencen ligger i Ulriksdals Slottsområde i Solna. Det går fint att ta sig hit med tunnelbana, buss, bil eller att cykla/promenera. 
Tunnelbana: Till Bergshamra C (Röd linje mot Mörby C).
Buss:  503  från Bergshamra C (Ulriksdals Wärdshus).
Bil:  Det finns parkeringsplatser i anslutning till teatern.
Att promenera:  En promenad från Bergshamra tar ca 15 minuter. Korsa Bergshamra torg och följ Björnstigen mot Kungshamra, ta av höger in på Hjortstigen. Ta av första till vänster på Illerstigen. Följ illerstigen och fortsätt på en stig. Gå förbi kyrkorgården på höger sida tills du kommer ut på Skogsborgstigen, mellan träden kommer du snart skymta en gul slottsteater, Confidencen!
Tider

När: 10/10 kl. 14, 11/10 kl. 14 & 16, 17–18/10 kl. 14 & 16.

Kostnad

Pris: vuxna 180 kr, barn 120 kr.

Info
Karta

Aktuella tips

I dagsläget är det många museer och teatrar som har stängt. Då gäller det att se sig om efter andra roliga aktiviteter att göra antingen utomhus eller i hemmamiljö. Nedan finner du redaktionens favoriter just nu!

Till toppen