Nationalmuseum

Museum

Senast uppdaterad: 2017-01-17

Tider

Se hemsidan för öppettider.

Beskrivning
Nationalmuseum renoverar och finns just nu med utställningar och butik på Konstakademien och i Kulturhuset Stadsteatern. Utställningar, barnvisningar och ateljé.

Nationalmuseums byggnad på Blasieholmen är stängd för renovering och beräknas öppna igen 2018. Under tiden finns vi med tillfälliga utställningar på Nationalmuseum Design i Kulturhuset Stadsteatern.

Våren 2013 stängde Nationalmuseums byggnad på Blasieholmen för en välbehövlig renovering och konsten flyttade ut. Sedan dess har verksamheten pågått för fullt på annat håll med turnerande utställningar, samarbeten och tillfälliga utställningslokaler i Stockholm.  

De tillfälliga utställningslokalerna i Stockholm finns på på Nationalmuseum Design i Kulturhuset Stadsteatern, mitt i Stockholms city. Vissa av utställningarna som visas där baseras helt eller delvis på museets egna föremål, medan andra huvudsakligen består av inlånade verk.  På grund av begränsat utrymme har vi, utöver de tillfälliga utställningarna, inte möjlighet att visa museets samlingar.
Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta
map
Allt som händer – Nationalmuseum