Nobel Prize Museum

Museum

Senast uppdaterad: 2020-10-30

Tider

Öppettider: öppet fr.o.m. 2/7 2020 tor–sön 11–17.

Beskrivning
Med anledning av Folkhälsomyndighetens skärpta rekommendationer om att vi, fram till den 19 november, ska avstå från att vistas i inomhusmiljöer har vi valt att stänga museet. Vi hoppas kunna öppna igen den 5 december och välkomna våra besökare till en ny utställning om NobelfestenHär kan du läsa aktuell information om vad som gäller på museet med anledning av covid-19. 

Upptäck och lär dig mer om de olika Nobelprisområdena! Besök barnrummet Bubbelkammaren, gå vår frågesport eller  gör Uppdrag Kroppen och få ett pris. 

Nobel Prize Museum är en plats för hela familjen. Från lovaktiviteter, frågesport och söndagsworkshops, till utställningar, visningar, restaurang och butik. Här kan ni upptäcka och lära er mer om de olika Nobelprisområdena! 

När ni kommer får ni ett eget frågesportshäfte i entrén och hittar ni svaren på alla frågorna får ni en liten belöning! För de lite äldre barnen finns också vårt spännande Uppdrag Kroppen, som också hämtas i entrén.  Missa inte heller Bubbelkammaren, våra fina barnrum! I verkstaden en trappa ner hålls lovaktiviteter och söndagsworkshops.

Kul att veta är att Alfred Nobel hyllade fred och att han ansåg

HITTA HIT

Tunnelbana Gamla Stan.
Kostnad

Entré: vuxna 130 kr, barn gratis.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng tips skojiga tips för veckan! Välj mellan finfina utomhustips och skojiga aktiviteter att hitta på hemma. Ha så roligt!

Till toppen