Onsdagskul i Hågelbyparken: Hej Amigo!

Hågelbyparken

Senast uppdaterad: 2019-05-27

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Onsdagskul är barnteater i Hågelbyparken på dansbanan under segeldukstaket. Hej Amigo! är en föreställning med sång och musik med glada rytmer som samba, reggae och hiphop  av Marcos Rios och Natalie Beabella.

Det bjuds på glada rytmer och roliga infall. I detta barn- och familjeprogram deltar publiken aktivt i både sång och dans, bland annat i hip-hop, reggae och sambatakter på svenska.

Biljetterna förköps via vår hemsida. Biljetter säljs också i parkserveringen på föreställningsdagen från kl 12. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning, Swish eller förköp. Kom i god tid och förköp gärna era biljetter!

Passa också på att njut av lunch eller fika på Café Anna Giertz, öppet kl. 11-16 (lunch serveras till kl. 14.00). Parkserveringen är också öppen och säljer korv, fika, kaffe och dricka.

HITTA HIT

Med bil: 
På E4, välj avfart "146b" mot Tumba och fortsätt vidare på väg nummer 258 som är Hågelbyleden. Efter ca 2 km av vackra ekar och åkrar ligger Hågelbyparken på höger sida. Sökbar väg för navigator är Skrävsta gårdsväg.

Med kollektivtrafik:
Pendeltåg till Tumba station eller tunnelbana till Alby station. Därifrån buss 707/737 och 708/738 som stannar vid vår hållplats "Hågelby".
Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

på gång just nu

Här kommer några av redaktionens favoriter som man inte får missa!

Till toppen