Onsdagskul i Hågelbyparken - Yankho Rakt upp & ned

Hågelbyparken

Senast uppdaterad: 2019-05-01

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Onsdagskul är barnteater i Hågelbyparken på dansbanan under segeldukstaket.
Yankho rakt upp & ner är precis som det låter. Yanhko är känd för alla barn som tittar på Bolibompa på Barnkanalen. I hans föreställning på årets sista Onsdagskul bjuder han på förstklassig underhållning för hela familjen. Med värme och humor färdas vi mellan lekar, sång, magi, drakdans och ren galenskap! Allt i ett enda härligt virrvarr! 
Från 3 år. 

Biljetterna förköps via vår hemsida. Biljetter säljs också i parkserveringen på föreställningsdagen från kl 12. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning, Swish eller förköp. Kom i god tid och förköp gärna era biljetter! 

Onsdagskul arrangeras i samarbete med Botkyrka Riksteaterförening,  Folkets Hus & Parker och Programbolaget med  stöd av Botkyrka kommun.

Passa också på att njut av lunch eller fika på Café Anna Giertz, öppet kl. 11-16 (lunch serveras till kl. 14.00). Parkserveringen är också öppen och säljer korv, fika, kaffe och dricka.

Vi ses i Hågelbyparken!

HITTA HIT

Med bil: 
På E4, välj avfart "146b" mot Tumba och fortsätt vidare på väg nummer 258 som är Hågelbyleden. Efter ca 2 km av vackra ekar och åkrar ligger Hågelbyparken på höger sida. Sökbar väg för navigator är Skrävsta gårdsväg.

Med kollektivtrafik:
Pendeltåg till Tumba station eller tunnelbana till Alby station. Därifrån buss 707/737 och 708/738 som stannar vid vår hållplats "Hågelby".
Kostnad

Pris: vuxna 50 kr, barn 50 kr, under 2 år gratis.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckJa
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta
Till toppen