Parkourkurs - BOUNCE Freerun i Sveriges bästa inomhusparkourpark

BOUNCE

Senast uppdaterad: 2019-09-24

Beskrivning
Freerun Academy är kursen där väggar blir till golv. Vi lär dig allt från grunderna i parkour till avancerade Freerun-flips. På BOUNCE lär du dig parkour och freerunning på riktigt i vår inomhusparkourpark som är designad av den internationella parkoureliten.

Vi jobbar efter barnens egna förutsättningar och har fyra olika steg och oavsett vilka förkunskaper du har så finns det en kurs som passar din nivå. Nu har vi släppt höstterminens kurser i freerun. Vi ses väl på BOUNCE i höst?

HITTA HIT

Kör mot Kungens Kurva och IKEA, BOUNCE ligger bredvid Heron City på Månskärsvägen 1. Parkeringsplatser finns precis utanför.BOUNCE erbjuder ca 60 parkeringsplatser direkt utanför entrén. P-skiva behövs och gäller endast i två timmar. Tyvärr kan vi inte ändra på detta i dagsläget. Har man ärende även i Heron City så finns det också kostnadsfria goda parkeringsmöjligheter där. Kom ihåg p-skiva även där.
Tider

Kursstart: 20/10 kl. 17–18 & 18–19, 8 tillfällen.

Kostnad

I priset ingår BOUNCE-strumpor. Och det bästa av allt: Alla kursdeltagare får fritt inträde helgfria vardagar (gäller ej lov).

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • KaféJa
Karta

på gång just nu

Här kommer några av redaktionens favoriter som man inte får missa!

Till toppen