Påsklovsmeetup Online

Hello World!

Senast uppdaterad: 2021-03-22

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
På Hello Worlds digitala påsklovsmeetups samlas ledare och deltagare från hela Sverige till en kreativ, lärorik och rolig programmeringshelg. De digitala kurserna består av två helspäckade dagar där du väljer inriktning i våra olika Studios baserat på dina intressen och kunskapsnivå. Här är några ex på studios vi erbjuder under påsklovet.

Varför inte testa på studion "Prova på digitalt skapande" där du får chansen att pröva fyra olika studios i en! Perfekt för dig som inte gått hos oss förut och har svårt att välja en studio!
 
Mattestudio får du utforska användningsområden för matematik med hjälp av programmering, till exempel lösa hemliga meddelanden, förstå mönster och tackla svåra problem.
 
AI-studio passar för dig som gått Pythonstudion och nu är redo för mer problemlösning och kluringar! I AI-studion får du lära dig fler koncept inom programmering och testa på att bygga din egen AI med hjälp av Python.

Här hittar du mer info om våra studios!

Hello World! är en ideell förening som tillsammans med näringsliv och akademi vill öppna dörrar för att ge fler barn och unga chans till digital utveckling inom programmering. Vi genomför aktiviteter
Kostnad

Det går att ansöka om reducerade avgifter/avgift baserad på inkomst på alla aktiviteter. För en påsklovsmeetup varierar priset mellan 125 - 1 000 kr (beroende på inkomst).

Info
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Här har vi samlat ett gäng tips skojiga tips för veckan! Välj mellan finfina utomhustips och skojiga aktiviteter att hitta på hemma. Ha så roligt!

Till toppen