Prinsessan på ärten

Lilla Parken

Senast uppdaterad: 2019-08-01

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Ett spännande äventyr som bygger på H.C Andersens saga om Prinsessan på ärten från 1835. Med ett helt nytt manus av Leif Grönqvist lär vi oss om vikten av demokrati och mänskliga rättigheter.

I ett mycket spännande äventyr får vi följa med till ett land där endast barn bor förutom drottningen. Alla vuxna är satta i arbetsläger nere i gruvan. Majgull den mycket vackra prinsessan är påväg för att träffa prinsen då hon överfallen av rövare och förlorar sitt kungabrev. Brevet hittas av en fattig bondflicka som önskar sina föräldrar tillbaka. Om bondflickan lyckas övertyga drottningen och prinsen att hon är en äkta prinsessa kan hon ändra på alla lagar och befria sina föräldrar. I ett äkta äventyr får vi träffa grodkungen, den uppkäftiga narren, de snurriga riddarna fyra prinsessor, den elaka drottningen och en prins.

Därtill kommer självklart äkta Lilla Parken anda med förtrollade grodprinsar, sagoväsen och massor med barn på scenen.Självklart med barn i alla barnroller och mycket sång och spänning. Det perfekta helgäventyret för hela familjen.Längd på föreställningen ca 1 timme och 50 minuter med paus.Rekommenderad från 5 år

HITTA HIT

Tunnelbanan, pendeltåg, tvärbanan och buss till Sundbyberg C. Uppgång Sturegatan. Parkering finns i området, glöm inte betala parkeringsavgiften!
Kostnad

Biljetter: 200 kr

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • KaféJa
Karta

på gång just nu

Här kommer några av redaktionens favoriter som man inte får missa!

Till toppen