Fortsättningskurs inriktning kappsegling

Stockholms Segelsällskap

Senast uppdaterad: 2020-03-09

Beskrivning
Välkommen till vårt kappseglingsläger! Sommarens roligaste vecka för dig som vill segla jolle, kappsegla, träffa nya kompisar och umgås i sann lägeranda!Under en vecka bor vi tillsammans på vår klubbholme Rastaholm ett stenkast från Stockholm. Dagarna är fullspäckade med segling, bad och härliga sommaraktiviteter. Du ska kunna segla sen tidigare men du behöver inte ha kappseglat - vi går igenom kappsegling utifrån din nivå och vi seglar Laser och Tvåkrona. Fokus ligger på att ha kul på sjön och på land; vår målsättning är att alla deltagare ska ha sommarens roligaste vecka!

Under veckan arrangeras en rad spännande race och kanske är du med i laget som slår ledargänget i den berömda ledarstafetten? En långsegling till vikingastaden Birka gör vi också. Alla som vill får vara med i det ärofyllda lägermästerskapet - flera av ledarnas namn finns inristade på den anrika vandringspokalen och kanske blir ditt namn nästa?

Lägret äger rum i slutet av juli in i augusti, hoppas vi ses där!
Tider

När: vecka 31 (27/7–2/8). Längd: 7 dagar. Tid: Se hemsidan för information och bokning.

Kostnad

Pris/kurs: 4800 kr.

Info
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen