Barnvagnsbio

Filmstaden

Senast uppdaterad: 2020-01-31

Beskrivning
Föräldraledig? Ta med din bebis på barnvagnsbio och njut av en bra film. Ljudet är dämpat, salongen lite ljusare och så tar vi paus i mitten av filmen. 

Barnvagnen parkeras utanför. Vi står för mikrovågsugn och skötbord. Vi erbjuder en miljö där det är okej att bebisar jollrar och vi ser det som en inbjudan till träffpunkt för er föräldrar. Därför har biograferna oftast föreställningar på förmiddagen då det är som lugnast. 

Från vilken ålder gäller barnvagnsbio? Barnvagnsbio, eller "babybio" som vissa också kallar det, utgår från filmens åldersgränser. Vill du exempelvis ta med fler barn på filmen beror det på filmens åldersgräns.

  • Barntillåten eller från 7 år
    Spädbarn upp till 2 år följa med gratis på barnvagnsbio. Sedan gäller filmens ordinarie biljettpris och åldersgräns för medföljande barn.

  • Från 11 eller 15 år
    Spädbarn upp till 1 år får följa med gratis på en film med 11 eller 15-årsgräns. Sedan gäller filmens ordinarie biljettpris och åldersgräns för medföljande barn. 

  • Viktigt att tänka på är att ett barn som är under 11 år inte kan följa med på en visning med 15-års åldersgräns även om målsman är med.
Aktuella filmer hittar du på 
Tider

27/1–31/12 Se hemsidan för information och bokning.

Kostnad

Se hemsida för prisuppgifter.

Info
Karta

på gång just nu

Här kommer några av redaktionens favoriter som man inte får missa!

Till toppen