SKÖRDEFEST & ÄVENTYRSLEK

Tillitsverket på Royal Park Stockholm

Senast uppdaterad: 2020-09-17

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Årets mysigaste dag närmar sig. Vi inleder höstens lekdagar på Royal Park med Skördefest och äventyrslek. Vi värmer upp med gemensamma lekar och dans. Sedan ger barnen sig ut på ett spännande äventyr i skogen. Det verkar som att draken har vaknat!

Kl 11-12 är alla, vuxna och barn, välkomna att inviga marknaden och vara med i gemensamma lekar.
Ingen anmälan behövs.
12-13.30 Äventyrslek pass 1 för barn från 7 år. Vi ger oss ut på ett spännande äventyr i skogen där det krävs mod, list, godhet och samarbete.Då finns möjlighet för de vuxna att njuta av marknaden eller upptäcka Hagaparken.
13.30-15. Äventyrslek pass 2 för barn från 7 år. Vi ger oss ut på ett spännande äventyr i skogen där det krävs mod, list, godhet och samarbete.
15-16 Gemensam avslutning vid elden med grillade äpplen och varm saft.

Förutom lek och dans dukar vi upp till skördefest på marknaden. Vackra grönsaker från Biodynamiska produkter, spännande veganska ostar från John and Co finns till försäljning. Du kan också skapa en blomsterbukett och binda lövkransar.

Med tanke på rådande läget så är lekdagen i mindre skala än vanligt. Det är begränsat antal platser så missa inte att boka in er på lekpassen. VÄLKOMNA!
Kostnad

100 kr / barn och lekpass

Info
Karta

Redaktionens utvalda favoriter!

Nu har många museer och kulturarrangörer öppnat upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med härliga aktiviteter att göra ute i naturen.

Till toppen