Snabbkurs i samtidskonst för föräldralediga

Bonniers Konsthall

Senast uppdaterad: 2019-03-15

Tipset är inte längre aktuellt

Beskrivning
Nyfiken på samtidskonst? Till våren erbjuder vi en snabbkurs i samtidskonst för föräldralediga, med särskild inriktning mot fotografi. Kursen riktar sig till dig som är nybörjare inom samtidskonst och som gärna vill lära dig mer. Undervisningen sker i ett lugnare tempo där barnljud är helt tillåtna. I kursavgiften ingår
även fri entré till Torbjørn Rødlands utställning samt något lättare att äta och dricka till de vuxna. 

Detgår bra att parkera barnvagnar i konsthallens entréhall. Micro finns på plats för dig som behöver värma barnmat. 

Föreläsare: Alessandra Di Pisa, konstnär & Universitetsadjunkt i visuell kommunikation och gestaltning vid Linköpings Universitet.

Fotografiets utveckling har löpt både parallellt med och i nära samklang med den moderna konsten, politiken och samhällets hypersnabba utveckling. Denna föreläsning tar dig med på en medryckande introduktion till fotografiets vindlande vägar från de tidigaste fotogrammen, genom 1900-talets intresse för det verkliga till dagens digitala tekniker där allt är möjligt att konstruera, manipulera och distribuera. 

HITTA HIT

Det enklaste sättet för att hitta hit är att utgå från Sankt Eriksplan – en knutpunkt för bussar och tunnelbana. Därifrån tar det cirka fem minuter att promenera till konsthallen.
Kostnad

380 kr ordinarie. 10 % rabatt för medlemmar. Gratis för barn. Enklare lunch och entré till utställningen ingår i biljettpriset.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta
Till toppen