Snövit – The Musical

Göta Lejon

Senast uppdaterad: 2020-03-26

Beskrivning
Ett sagolikt musikaläventyr för hela familjen
Våga följa med in i sagans värld! Till det berömda slottet där den ondsinta och egensinniga drottningen, som innerst inne vill bli älskad, kämpar för evig skönhet men hennes spegel envisas med att styvdottern Snövit är vackrare. Med hjälp av den fege Härolden tvingar Drottningen ut Snövit i den ökända mörka skogen, där hon till slut hamnar hos de berömda dvärgarna. Dessa smått osannolika figurer med sin obändiga energi utgör en av många höjdpunkter i musikalen och deras  möte med Snövit blir en omtumlande och annorlunda upplevelse.

Tror ni att prinsen, som i ursprungssagan, får kyssa Snövit eller inte? Hur går det för drottningen i hennes strävan att bli vackrast i landet och får sagan ett lyckligt slut?

Snövit – The Musical innehåller häftig och  medryckande originalmusik. Allt från klassiska musikalballader till rock, country och house! 

Missa inte denna fantasifulla och omtumlande historia för hela familjen som redan har uppskattats av  120 000 besökare runt om i landet.

Läs mer om musikalen här!

Snövit – The Musical produceras av Dröse & Norberg Production. 

HITTA HIT

Tunnelbanans gröna linje, station Medborgarplatsen samt flertalet stadsbussar.  Gångavstånd från Slussen.
Tider

När: 11/10 kl. 12 & 16, 18/10 kl. 12 & 16.

Kostnad

Pris: vuxna 425–590 kr, barn 375–485 kr.

Info
Karta

Aktuella tips

Nu börjar vissa museer och kulturarrangörer att öppna upp varsamt. Här har vi samlat noggrant utvalda tips ni kan göra ute på stan blandad med finfina digitala tips ni kan göra hemma från soffan!

Till toppen