https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2021/10/Header-3.png

Se kvalitetsfilm under Stockholm Filmfestival Junior!

Vårens filmiska höjdpunkt närmar sig med stormsteg. Stockholms filmfestival Junior har med entusiasm och nyfikenhet spridit kvalitetsfilm för barn och unga i över 20 år. I år kan unga i hela Sverige ta del av det fina programmet med filmfestivalens digitala plattform Festival On Demand! Festivalen går av stapeln 8–14 april 2024.

Den här sidan är ett samarbete mellan Barn i stan och Stockholm Filmfestival Junior

Så funkar Festival on Demand!

Var du än befinner dig i landet kan du ta del av det handplockade utbud av kvalitetsfilm från världens alla hörn! Filmen du bokar är tillgänglig under hela festivalen (8-14 april) och när du väl tryckt på play kan du se den i 72 timmar.

Barn i stan-erbjudande! Se gratis film

Stockholm Filmfestival Junior ger alla Barn i stan-läsare möjligheten att hyra festivalfilm helt gratis (ordinarie pris 79kr/film)! För att del av erbjudandet: skapa ett konto på festivalondemand.se, välj film att hyra och ange koden BARNISTAN24. Poppa popcorn och känn filmfestivalkänslan hemma i vardagsrummet!

15 år?

Du som är 15 år kan skaffa ett medlemskap på Stockholms filmfestival gratis som gäller under det år du är 15. Som medlem får du tillgång till exklusiva medlemsvisningar på Bio Skandia och andra erbjudanden på våra evenemang!

Så här bokar du

Filmer för 6–10 år (urval)

Observera att filmerna är textade och ej dubbade till svenska. Vi rekommenderar att en vuxen finns till hands under filmvisningen.