https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2022/09/nassim-e1665653261630.jpg

Nassim bjuder på flippad krogshow för hela familjen

Det blir musik, galej och massor av utflippat skoj för hela familjen på Kulturhuset Stadsteatern i höst. Då bjuder härliga multitalangen Nassim Al Fakir på Sveriges allra första krogshow för hela familjen. Räkna med hög energi, mycket humor och svängiga rytmer!

Hej Nassim! ”En krogshow för familjer” – vad är detta?

Det är precis som det låter: en krogshow där hela familjen får vara med, oavsett ålder, fast nu är krogmiljön uppe på scenen i stället för nere hos publiken. Vi bjuder på en timme som är fullspäckad av sång, livemusik och roliga sketcher som badar ljus och glitter. Det blir inte mat och dryck som i en traditionell krogshow men publiken kommer kunna köpa sig en liten påse med snacks och en dricka att njuta av till showen.

Vilka åldrar riktar ni er till?

Tanken är att du ska kunna gå med exakt den konstellation som just din familj har, oavsett ålder på barnen. Det är inte en show bara för de små eller bara för de stora, utan hela familjen kan ha glädje av den. Som barnfamilj är det ju så kul att hitta på saker tillsammans men det är inte alltid så lätt att hitta något som passar alla. Men det gör den här showen!

Hur skapar man en show som är lika kul för hela familjen?

För mig handlar det om att blanda det lätta och skojiga med det lite djupare och att våga skjuta lite över huvudet på barnen ibland. Jag brukar jämföra det med tecknad film – där är skikten flera och skämten är på flera nivåer som är roliga för både barn och vuxna.

Det är inte en show bara för de små eller bara för de stora, utan hela familjen kan ha glädje av den

Varför heter showen ”Nassim flippar ur”?

Eftersom vartenda nummer kommer att flippa ur på ett eller annat sätt! Haha! Man vet aldrig vad som kommer hända, det blir galet, kul och energifyllt helt enkelt – och kanske blir det lite pannkaka ibland men det är helt okej i så fall.  

Du är aktuell med en hel massa nya låtar, som DJ Galej, Cha cha cha och OMG. Kommer vi få höra dem i showen?

Absolut! Det blir både gamla godingar och en hel del nytt. Showen inleds med min nya låt DJ Galej, som är lite av min theme song kanske man kan säga. Den speglar hela showen väldigt bra – det blir flippat, trallvänligt och lekfullt!  

Du är inte ensam på scenen under showen. Vem mer är där?

Min gamla Bolibompakollega, Nina Hjelmqvist, kommer vara gäst i showen. Hon är en perfekt gäst – helt orädd, spontan och jättekul att jobba med. Sen har vi förstås även med oss vår kapellmästare Hansa Berg med sitt band.

Du brukar ju vara bra på att involvera din publik i dina shower. Är det samma här? 

Jajamän! Jag rör mig mycket på och runt scenen och som publik kan du räkna med att känna dig integrerad och involverad. Jag har mycket energi och delar gärna med mig av den! Mitt mål är att publiken ska ha sjukt kul och få sjukt mycket energi att ta med sig in i resten av veckan.