https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2022/12/Bild-pa-trasiga-familjen.jpg

Allt får ta plats i Trasiga familjen

Engelskt horn, recitation, måleri, flöjt, saxofon, mellotron, skruvdragare, nyckelharpa och poesi. Allt detta och mycket mer får ni uppleva i en generös scenkonstupplevelse för hela familjen på Kapsylen i januari.

Det blir en garanterat unik musikhappening när den fria scenkonstgruppen Caféz intar Kapsylens scen med musikföreställningen Trasiga familjen den 15 januari. En hel uppsjö av superproffsiga musiker tar med familjen på en spännande resa i musiken och filosofins värld. Tillsammans med kreatörer ur kollektivet Zirkus Loko-motiv skapas scenbilden a la minute och det utlovas ett surrealistiskt möte med lek, poesi och humor, allt efter en idé av sångaren och trombonisten Viktor Brobacke (Moneybrother, Club Killers). 

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2022/12/trasiga.jpg
Trasiga familjen är en stor skara supermusiker!

I Trasiga familjen samlas också musiker från några av våra största band som The Ark och The Weeping Willows. Det blir en konsert med barnmusik för vuxna och vuxenmusik för barn där allt får ta plats! Frågeställningar, visioner, problem och eventuella lösningar.

Info

Caféz – lek för ändring är en fri scenkonstgrupp som turnérar med experimentella musikföreställningar för unga och vuxna. I ledningen hittar vi musikerna Viktor Brobacke och Amanda Fritzén samt producenten och skådespelaren Petra Eleonora Svedberg Näslund. Läs mer här.

Se och lyssna på ett smakprov här!

Lyssna på hela albumet!