https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2024/02/DLS-Banners_1920x1080-e1709289784283.jpg

Se publikrepetitionen av Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical!

Ta chansen att se publikrepetitionen av familjemusikalen Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical före alla andra! Den 1 mars 2024 är det premiär för Dröse & Norbergs kommande familjemusikal Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical, men redan den 28 och 29 februari har du chansen att se publikrepetitioner innan premiären.

Publikrepetitioner kan vara helt underbara! Det är då ensemblen provspelar inför publik för första gången – och då kan allt kan hända. Byxor kan tappas, repliker försvinna och vår lilla sjöjungfru kan få sig en oplanerad kallsup, så var beredd på det mesta!

Mellostjärnan Kiana Blanckert gör huvudrollen i Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical. Den ambitiösa produktionen, som utspelar sig både i hav och på land, produceras av produktionsbolaget Dröse & Norberg.

Gör dig redo att dyka ner under ytan i Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical! Med nyskriven musik, fantasifulla kostymer, spännande rollkaraktärer och en suggestiv scenografi bjuds du på en show utöver det vanliga på Filadelfia Convention Center! Äventyret kan börja!

Se trailern!