Kurser i trampolin och parkour

BOUNCE

Senast uppdaterad: 2019-09-24

Beskrivning
Lär dig volta och spinna på trampolinerna. Bli en parkour pro på vår Freerun-bana. Våra populära åtta veckors kurser startar en ny omgång vecka 34. Under åtta veckor blir du en mästare på att flyga eller på parkour i BOUNCE Flight Academy, Free Run Academy och Free-jumping Academy. 

Bounce Freerun Academy är Stockholm  ultimata Freerun-skola utvecklad för att lära utövare på alla nivåer och att hjälpa till att sprida tillväxten av Freerunning och Parkour.

Vårt Flight Academy coaching-program är utformat för alla kunskapsnivåer; vare sig du är en nybörjare som ska försöka sätta din första framåtvolt, eller en avancerad hoppare som försöker behärska dubblar och twistar! På Flight Academy har vi även kurser för hela familjen, där alla från 7 till 100 år kan delta.

Free-jumping Academy är för dig som vill gå en kurs där fokus ligger på att hoppa och ha kul tillsammans med de andra kursdeltagarna. Vi provar på våra olika aktiviteter samtidigt som vi förbättrar kroppskontroll och motorik.
 

HITTA HIT

Kör mot Kungens Kurva och IKEA, BOUNCE ligger bredvid Heron City på Månskärsvägen 1. Parkeringsplatser finns precis utanför.BOUNCE erbjuder ca 60 parkeringsplatser direkt utanför entrén. P-skiva behövs och gäller endast i två timmar. Tyvärr kan vi inte ändra på detta i dagsläget. Har man ärende även i Heron City så finns det också kostnadsfria goda parkeringsmöjligheter där. Kom ihåg p-skiva även där.
Tider

Se hemsidan för kommande kursstarter.

Kostnad

Kursavgift: 1500-2300 SEK (8 ggr)

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • KaféJa
Karta

på gång just nu

Här kommer några av redaktionens favoriter som man inte får missa!

Till toppen