Från 5 år

Visning

Helgvisningar

Vi erbjuder visningar i våra populära utställningar Moving to Mars, Antropocen och Hyper Human från morgon till kväll under helgerna. En visning varar cirka 30 min.

Moving to Mars
Besök den röda planeten och upplev hur livet på mars skulle vara. Kritikerrosade rymdutställningen, Moving to Mars, har landat på Tekniska. The Design Museum i London har skapat en upplevelse som tar dig dit med alla sinnen, där du inte bara kan känna lukten, ljuset, och sanden under dina fötter utan även kliva in i en fullskalig boendemiljö. 
När: lör – sön
Tid: 11.30, 13.30, 14.30, 15.30, 16.30, 18.30, 19.30 och 20.30

Antropocen
Upplev människans påverkan på naturen i den kanadensiska fotoutställningen, Antropocen. Fotoutställningen tar dig till platser som vi alla är ansvariga för men som vi annars sällan ser. Från betongskyddsvallar som täcker 60% av Kinas kust och kalciumkarbonatgruvor i Rysslands Uralberg, till skövling av kanadensisk urskog och en av världens största soptippar i Dandora, Kenya. 
När: lör – sön
Tid: 20.00

Hyper Human
Utforska frågor som geneditering, symbiosen mellan människa och teknik samt drömmen om evigt liv. Med en omslutande upplevelse väcker Hyper Human nyfikenhet, ställer frågor och fascinerar. 
När: lör – sön
Tid: 12.00, 15.00, 19.00 och 21.00

När

Dagligen varje helg,

Pris

Entrebiljetter köps online.
Vuxen: 150 kr
Barn 0 – 7 år: Gratis (men behöver boka en entrébiljett ändå)

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Buss 69 till Museiparken. Vackra promenad- och cykelvägar utmed Djurgårdsbrunnskanalen.