Från 7 år

Ateljé & verkstad

Skapa & pyssla

Måla keramikfigurer

Måla en kopp, figur eller skål med vackra glasyrfärger. Till oss kan både stora och små komma och måla på keramik! Här ligger fokus på den avslappnade och kreativa måleriupplevelsen. Alla oavsett förkunskaper är välkomna till oss! 

När du kommer börjar du med att välja vilket föremål du vill måla. Föremålen du målar på är gjorda av formgjuten vit lera som har skröjbränts för att man ska kunna måla på dem. De är oglaserade och har en sträv yta. Efter glasering och bränning blir ytan  blank och slät. Det finns  bruksföremål som muggar, tallrikar och skålar, men också t.ex. sparbössor, ramar och figurer.

Sedan är det dags att börja måla. I studion finns mycket att inspireras av, målad keramik, böcker och annat. Personalen ger introduktion, svarar på frågor och ger tips. Kreativiteten brukar komma fram lätt.  Våra färger är lätta att måla med, torkar snabbt och går att måla med flera lager för starkare nyans. Färgerna tvättas lätt bort med vatten. 

Observera att ni behöver boka för minst 2 personer för att vi ska genomföra aktiviteten. 

När

ÖPPET tisdag-fredag kl. 12.00-18.00, lördag-söndag kl. 10.00-17.00

Pris

Från 290:-

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Blå eller grön T-banelinje till Fridhemsplan, uppgång Drottningholmsvägen. Buss 1, 3, 4, 62, 77, 91 och 94 passerar utanför butiken.

Annonser:

Annonser: