0–1 år

Babysim

Väsby babysim

Vi vill ge våra yngsta en grundläggande vattentrygghet och samtidigt erbjuda en skön och mysig stund för barn och förälder tillsammans i vattnet. Genom babysimmet stärks barnens kroppsmedvetenhet och motoriska utveckling och de lär sig hantera och ha respekt för vattnet. Tillsammans med föräldrarna, badar man en gång i veckan. Lektionerna hålls i en varmt tempererad bassäng (32-33°C), under ledning av en babysimsutbildad instruktör.

Babysim kan påbörjas först då barnet är över två månader och  har en läkt navel. Vi rekommenderar dock att barnet är minst tre månader. I babysim sjunger och leker vi fram vattenvana hos barnen. Både ovan och, om så önskas, under vattnet. I våra kurser lär vi barnen att dyka och att ta sig fram i vattnet, med fokus på att de ska tycka om vatten och ha roligt. För att kunna ge detta vet vi av erfarenhet att det krävs tid. Vi har därför lagt upp våra babysimkurser med flera delkurser/steg. Då babysimmets sista nivå avslutats kan vi erbjuda fortsättning i vårt minisim!

En Babysimkurs är uppbyggd på 9 lektionstillfällen. Vi har både nybörjar- och fortsättningskurser F1, F2 och F3 i babysim. Diplom delas ut vid sista lektionstillfället.

När

Se hemsidan för scheman och öppettider

Pris

1650 kr för 9 tillfällen inklusive ett inpasseringsband som ni kan använda när ni vill under 9–veckorsperioden.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Buss 531, 545, 562, 568 från Upplands Väsby station till hållplats Smedsgärdshallen