Från 7 år

Museum

Fotografiska

Fotografiska ligger i Stora Tullhuset på Stadsgårdskajen och är en av världens största samlingsplatser för fotografi. Sedan invigningen 2010 har Fotografiska växt till ett av Sveriges mest populära museum och mötesplatser.

Förutom utställningar arrangerar Fotografiska utbildningar, föreläsningar och workshops och har kafé, restaurang och butik.

Fotografiskas restaurang med matkreatören Paul Svensson i spetsen, går med sitt fokus på växtriket i bräschen för Det nya medvetna köket’s Conscious Cuisine, och är utsedd till Världens Bästa Museirestaurang 2017.

Sommar på Fotografiska
Nu har Fotografiskas soliga och familjevänliga veranda öppnat med Stockholms bästa utsikt, stenugnspizza och vedgrillade grönsaker. Inne i huset kan du både kolla in flera inspirerande utställningar och ta dina egna polaroidbilder i vårt fotobås! I butiken finns massor av kreativa pyssel, prylar och spel för barn. Från den 19 juni kryssar dessutom Fotografiska-båten, som drivs med el från gamla Teslabatterier, dagligen till Fotografiska från Nybroviken. Och håll ögonen öppna när du lunchar på verandan – har du tur kan du se en säl i viken!

När

Måndag–söndag 10-23.

Pris

Vuxen: 150–225 kr
Senior: 100–185 kr
Student: 100–185 kr
Barn (0-12 år): 0 kr

Vi tillämpar dynamisk prissättning där entrépris varierar olika dagar/tider. Drop in-biljetter finns att köpa på plats, men förbokar du biljett online får du dock ett mer fördelaktigt pris.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Tio minuters promenad från Slussen.

Annonser:

Annonser: