Alla åldrar

Utomhus

Lekmiljö

Gröna Lund

Om Gröna Lund
På Djurgården ligger Gröna Lund – en magisk värld där det omöjliga blir möjligt. Gammal blir ung, liten blir stor, upp blir ner och ner blir upp.

Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen. Här väntar mangder av skratt och parken är packad med attraktioner för både stor och liten, modig och mindre modig. Här kan du dessutom 5-kampa, ta en svängom på Dansbanan och digga på Grönan Live – Sveriges längsta festival med dussintals häftiga konserter med såväl svenska som internationella artister.

ENTRÉBILJETTEN och GRÖNA KORTET är tillbaka!
Sommaren 2024 så gör våra favoriter en efterlängtad comeback! Nämligen entrébiljetten som kommer kosta från 100 kr och storfavoriten Gröna Kortet, för 395 kr, som ger fri entré hela sommaren, inklusive våra 50 konsertkvällar. Dessutom behåller vi populära åkpaketet Ticket To Ride, som inkluderar både entré och åkband. För er som inte vet hur mycket ni vill åka så kommer vi såklart också erbjuda åkhäften och lösa åkband. Nedan kan du läsa mer om varje produkt och hitta den som passar dig bäst.

Under sommarsäsongen 2024 gäller alla entreér och åkband HELA dagen!

Kontantfri park
Från och med 2021 är hela parken kontantfri, nu är det endast kortbetalning som gäller.

9 tips för barnfamiljen
Gröna Lund delar med sig av deras bästa tips som kan göra Gröna Lunds-upplevelsen magisk för både stora och små. Läs mer om 9 tips för barnfamiljen.

När

Se hemsidan för öppettider.

Pris

Se hemsidan för aktuella priser

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Bussar och spårvagn till hållplats Liljevalchs/Gröna Lund.
Djurgårdsfärjan eller pendelbåt 80 till Allmänna gränd.
Parkeringsplatser finns ute på Djurgården.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: