Från 7 år

Laserdome

Laserdome Bromma

Välkomna till oss på Laserdome Bromma. I en rökfylld arena med musik som får adrenalinet att rusa jagar ni era motståndare med sensorförsedda västar och laservapen genom mörka gångar. I vår spännande arena garanterar vi er en fartfylld upplevelse utöver det vanliga för hela familjen. 

Innan spelet börjar får alla en genomgång av spelledaren hur spelet går till. Sedan utrustas varje spelare med en sensorförsedd väst och ett laservapen. Man tar på sig utrustningen som en jacka och knäpper fast den framtill, enkelt och bekvämt för alla åldrar och storlekar. När spelledaren skickar in er på arenan gäller det att gömma sig, när alla väl är inne drar spelet igång och det tar tio sekunder innan du kan skjuta, nu börjar allvaret! Ni kan spela i lag eller alla mot alla!

Målet med spelet är att träffa sina motståndare så många gånger som möjligt. Varje träff ger poäng som registreras. Systemet håller reda på poängen och i slutet av spelet presenteras de på en skärm ute i lobbyn. Efter spelet får varje spelare ett resultatpapper med statistik och poäng utskrivet.

Tips!
Använd bekväma skor samt mörka och oömma kläder som ej är för varma! UV-ljuset gör att vita kläder lyser och arenan blir varm.

När

Måndag–fredag 13–19, lördag–söndag 11–19.

Pris

1 spel 80 kr
2 spel 130–140 kr
3 spel 170–180 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Ta tvärbanan till station Norra Ulvsunda. Sedan är det bara en kort promenad på någon minut till oss.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: