https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/02/45WEB-┬®StinaSvanberg-1-e1677170605908.jpg

Sommarkul på Djurönäset

Dagar utan måsten. 24 juni – 13 augusti är det lugn, ro och full fart hos oss.

Att vara ledig från allt och bara kunna koppla av – dagar utan måsten på spa i Stockholms skärgård. Några sköna bad vid stranden eller i Skärgårdsspa och en lätt lunch på terrassen. Före middagen är det skönt med en promenad längs naturstigen ut efter vattnet. Något svalkande att dricka i sommarkrogen Sjöboden eller vill du hellre njuta i vårt Skärgårdsspa med varm infinitypool, bastulandskap och inomhuspool? Kanske hyra kajaker och utforska skärgården själv för att sedan vila ut i en skön hotellsäng?

Från Stockholms city tar du bil eller direktbuss från Slussen cirka 43 minuter ut i skärgården till Djurönäsets egna hållplats. Vill du hellre komma med egen båt så lägger du till i vår gästhamn.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/02/28WEB-┬®StinaSvanberg.jpg

Dessutom har vi tipspromenad i skogen, stort lekrum med hoppborg, pyssel och mycket mer. Är ni en familj som vill röra på er? Passa på att testa våra utegymsstationer, barn tränar i målsmans sällskap. Det finns också möjlighet att boka sköna spabehandlingar anpassade just för barn, eller bara slappa i en vilstol.

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/02/42WEB-┬®StinaSvanberg.jpg

Under sommaren blir det återigen sommarspelningar i Sjöboden och konserter med fantastiska artister och band i Folkparken. Kika i vårt kalendarium för uppdaterade datum.

Välkommen ut till Djurönäset, skärgårdsdestinationen, och ha en riktigt skön sommar i skärgården.

Läs mer om sommarkul på Djurönäset!

https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/02/35WEB-OMRED-┬®StinaSvanberg.jpg

Djurönäset
Seregårdsvägen 1
139 73 Djurhamn

08-571 490 00
info@djuronaset.com